Ons verhaal
Ik ben dol op frisdrank. De bubbels, de smaak, het verfrissende gevoel — ik geniet er echt van. Maar als tandarts zie ik elke dag de andere kant: tanden die langzaam worden aangetast door zuren uit frisdrank en andere drankjes. Dat heet tanderosie. En eerlijk gezegd, het wordt steeds erger. Waar we vroeger vooral gaatjes zagen, zien we nu steeds vaker glazuur dat oplost. In de toekomst zou erosie wel eens een groter probleem kunnen worden dan gaatjes.
Ik ging op zoek naar een frisdrank die lekker én tandvriendelijk was. Eentje die je zonder schuldgevoel kunt drinken. Maar zo’n drankje bestond niet. Dus besloot ik het zelf te maken.
Na veel onderzoek, testen en proeven is Passalong ontstaan: een verfrissende frisdrank met een hoge pH en toegevoegd calcium, waardoor het glazuur van je tanden veel beter beschermd blijft.
Passalong is gemaakt vanuit een eenvoudig idee:
👉 Frisdrank moet niet ten koste gaan van je glimlach.
- Rense Nauta, tandarts